Kaasokosinta

Kaasokosinta

En aluksi aikonut tehdä kaasokosintaa, sillä kaasoilleni ei varmasti tullut mitenkään yllätyksenä, että juuri heidät pyysin kaasoikseni. Meillä on ollut pitkään tiivis ystäväporukka ja minulle oli selvää, että haluan heidät kaikki neljä kaasokseni. Tämän olin jo ilmoittanut heillekin, mutta sitten törmäsin jossain netissä ihaniin ideoihin kaasokosintaan. Kaasokosinta tuntuu yleistyvän koko ajan ja minusta se on kiva tapa muistaa ystäviä. Lisäksi luulen, että mitä lähemmäksi häät tulevat, sitä enemmän tarvitsen heidän apuaan. Tähän mennessä he ovat olleet mukana pukujen sovituksissa.

Kaasokosinta lahjapaketti

Kuinka kaasokosinta sitten toteutetaan? Yleinen tapa tuntuu olevan laatikko, jossa on pientä tavaraa kaasolle ja kortilla kysymys: tulisitko kaasokseni. Tällä periaatteella lähdin itsekin miettimään, mitä haluaisin kaasoille antaa. En halunnut käyttää ylettömästi rahaa, enkä antaa mitään turhaa kaasoille. Itse koen turhaksi kaiken, missä lukee kaaso. Kuten aamutakit tai lasit, joissa lukee kaaso, sillä suoraan sanottuna ne näyttävät kivoilta hääaamun kuvissa, mutta sen jälkeen niillä ei ole käyttöä.

Ihastuin kuitenkin ideaan kuohuviinilaseista, mutta kaasotekstin sijaan, tilasin jokaiselle omalla nimellä kaiverretun lasin. Tilasin lasit Yoursurprise yritykseltä. Heille täytyy antaa hyvää palautetta, sillä lasit olivat juuri sitä mitä tilasin. Lisäksi toimituksessa osa laseista oli valitettavasti särkynyt, mutta asiakaspalvelu oli mahtavaa. Heiltä lähti heti samana päivänä uudet lasit matkaan. Kuitenkin uudestakin tilauksesta oli yksi lasi särkynyt ja jälleen asiakaspalvelu oli loistavaa ja nopeaa. Lopulta saatiin kaikki lasit ajoissa perille ja juuri sellaisina kuin toivoinkin.

Aluksi ajattelin laittaa kuohuviinilasin seuraksi pienen kuohuviinipullon. Ajattelin kuitenkin asiaa tarkemmin, koska tunnen ystäväni ja kuohuviini ei ole kenenkään lempijuoma. Yksilöin sitten jokaiselle oman pullon lempijuoman perusteella. Muokkasin pulloja tulostamalla tarrapaperille oman kaasoetiketin. Päädyin siis kuitenkin antamaan jotain, missä lukee kaaso. Uskon, että pullo tulee kaasoilla juotua, eikä näin jää turhaksi.

Kaasokosinta ideoita

Lopuksi lisäsin pakettiin vielä kasvonaamiot ja suklaapatukat. Laatikot itsessään tein hyvin yksinkertaisesti päällystämällä valkoisella paperilla vanhat pahvilaatikot. Liitin lisäksi kirjeen, joissa kerroin ajatuksia ystävyydestä ja kaason tehtävistä. Kaikki vastasivat myöntävästi kysymykseeni: Tulisitko kaasokseni?

Luonnollisesti astiasta innostuneena ylipuhuin mieheni kysymään myös bestmaneja. Hän ei suostunut kaikkiin ideoihin, mutta tämä kortti sopi loistavasti tilanteeseen. Idean korttiin bongasin Pinterestistä. Mieheni antoi puolestaan bestmaneille shottilasit, joihin oli kaiverrettu heidän porukan sisäpiirivitsi.

Bestmanien pyytäminen

Vaikka ystävät jo tietäisivät kaason/bestmanin roolinsa, on tämä minusta kiva idea muistaa tärkeitä ystäviä elämässä.

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *