Blogin taustalla

Blogin taustalla

Tämän blogin kirjoittajana toimii 25-vuotias morsian. Olemme seurustelleet sulhaseni kanssa nyt hieman yli kuusi vuotta ja olleet kihloissa reilun vuoden ajan. Opiskelemme vielä molemmat tällä hetkellä, mutta tarkoituksena on valmistua vielä tänä keväänä. Ollaan seurusteltu jo siis melko pitkään ja lähes alusta asti olemme myös asuneet yhdessä. Tapasimme aikanaan ollessamme molemmat töissä Lapissa.

Menimme kihloihin viisi vuotta ensitapaamista jälleen Lapissa. Lappi onkin meille molemmille tärkeä paikka ja tämä tulee luultavasti näkymään muutamana yksityiskohtana häissä.

Rakastan itse juhlasuunnittelua, joten häiden suunnittelu on unelmani. Muistan jo lapsena ehkä 11-vuotis synttärini, kun lainasin kirjastosta juhlasuunnittelukirjan. Muistan tuosta kirjasta, että pienillä yksityiskohdilla voidaan luoda tunnelmaa ja saada vieraat tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Askartelin silloin tervetuloakyltin, jonka asettelin oven suuhun ison nallen syliin. Luulen, että häihinkin tulee jonkinnäköinen tervetuloakyltti, mutta sitä tuskin pitelee nalle tällä kertaa. Juhlien järjestäminen on kuitenkin minusta aivan mahtavaa, enkä malta odottaa häitämme.

♥️♥️♥️

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *