Kuulumisia

Hääkuulumisia

En ole muutamaan viikkoon päivitellyt blogia, sillä tällä hetkellä hääsuunnittelussa ei ole tapahtunut hirveästi. Minulla on kyllä paljon ideoita, mistä en ole vielä ehtinyt kirjoittaa, mutta viime ajat on muun elämän kanssa ollut todella kiireistä. Tuntuu, että nyt kun isot asiat on järjestytty, mutta vielä on liian aikaista ryhtyä hoitamaan pienempiä yksityiskohtia.

Seuraavana listallani olisi kampaajan etsiminen, mutta se tuntuu todella vaikealle. Häät järjestetään pienessä kylässä, josta on lähimpään pikkukaupunkiin matkaa yli 30km ja isoon kaupunkiin 70km. En haluaisi joutua heräämään hääaamuna ennen kello seitsemää, koska minulle olisi tärkeää, että saisin hyvät yöunet. Vihkiminen tulee olemaan jo kello 12.45, joten parasta olisi jos löytyisi kampaaja ja meikkaaja kotiin. Isoissa kaupungeissa tämä ei varmaan olisi ongelma, mutta tuntuu pienellä paikkakunnalla vaikealta lähteä etsimään, kuka suostuisi tulemaan hääaamuna kotiin tekemään kampauksen ja meikin. Lisäksi tyylin vielä pitäisi miellyttää minua. Onko kenelläkään kokemusta, miten hyvin kampaajia ja meikkaajia saa kotiin tekemään kampauksia?

Muuten seuraavana listalla olisi varmaan save-the-date korttien tekeminen. Olen ajatellut, että niissä voisi säästää postikuluissa ja alkaa syksyllä antamaan kutsutuille aina, kun heitä tapaa. Minulla on tällä hetkellä vielä pari erilaista visioita, minkälaiset save-the-date kutsuista voisi tulla, joten asiaa pitää vielä hieman pohtia.

Kolmas asia, minkä haluaisin hoitaa mahdollisimman pian olisi videokuvaajan etsintä. Budjettimme ei taivu kovin kalliiseen, ja emme halua sitä tyypillistä, mitä häävideoiden kuvaajat nykyään tarjoavat, eli lyhyt elokuvaimen kooste ja hieman pidempi versio. Harrastan itse jonkin verran editointia, joten voisin jopa editoida videon itse, mutta se ei olisi välttämätöntä. Tärkeintä meille olisi, että videota tulisi paljon, ei vain lyhyitä pätkiä päivästä, vaan useita tunteja videota. Tuntuu siis vaikealta lähteä etsimään, kun en tiedä mistä etsisi. Todennäköisesti joku harrastekuvaaja olisi paras vaihtoehto.

Drinkkitikut häiden cocktaileihin
Häiden cocktailit

Yhden pienen asian olen sattumalta jo hoitanut ja haluan jakaa vinkin teidänkin kansanne. Löysin sattumalta Tokmannin alelaarista grillivarrastikkuja. Ne olivat erittäin halpoja, sillä yhdellä eurolla sai 50 kappaletta tikkuja. Grillitikkuina en tosin aio näitä käyttää, vaan häissä drinkkitikkuina. Tikut ovat bambua, joten ne puisina sopivat loistavasti meidän teemaamme. Ostin 250 kappaletta ja hintaa tuli vain 5euroa, joten mielestäni loisto ostos. Tullaan kuitenkin häissä tarjoilemaan jonkinlaisia nimikkodrinkkejä, vaikka vielä en tiedä mitä ne tulevat olemaan.

Häiden drinkkitikut

Tällaisia hääkuulumisia tällä kertaa. Nyt nautitaan ihanista kesäpäivistä.

Drinkkitikut
Drinkkitikkujen testausta

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *