Häävuosi on täällä

Häävuosi 2021

Häävuosi on alkanut. Häät on oikeasti tänä vuonna. Pitkään on jo suunniteltu ja nyt häät ovat kokoajan lähempänä. Tätä kirjoittaessani oikein laskin montako kuukautta häihin on ja mitä ihmettä? Häät ovat enää 6,5kk päässä! Häihin on siis vain hieman yli puoli vuotta. Nyt pitäisi varmasti oikeasti alkaa listamaan asioita ja hoitamaan kaikki tärkeät asiat.

Onko muille morsiammille käynyt tämä sama, että on ollut pitkä tauko, että häiden eteen ei ole tehty yhtään mitään? Kun me menimme kihloihin häihin oli aika kaksi ja puoli vuotta. Silloin tuntui, että aikaa on melkein liikaa. Olisin halunnut heti päästä suunnittelemaan aivan kaiken. Nyt taas häät tuntuvat olevan aivan kohta ja niin paljon asioita on vielä tekemättä.

Ainoa asia minkä olen saanut hoidetuksi tämän vuoden puolella häihin liittyen on videokuvaajan varaaminen. Siihen ole kyllä erittäin tyytyväinen. Kriittisin asia on edelleen minun kampaajani, sitä ei ole edelleenkään. Luulen, että kutsuja pitäisi alkaa myös tekemään pikkuhiljaa. Toki oman stressinsä aiheuttaa, kun korona-tilane ei ole edennyt toivotunlaisesti. Vielä mennään kuitenkin positiivisella asenteella eteenpäin, mutta täytyy todennäköisesti jonkilaista varasuunnitelmaakin tehdä.

Tänä viikonloppuna täytyy pitää hääsuunnitelluviikonloppu ja alkaa tehdä suunitelmia kevään varalle. Miltä muilla vuoden 2021 morsiammilla näyttää hääsuunnitelmat?

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *