Hotelli Helka kokemuksia

Häämatka Helsingissä – Hotelli Helka kokemuksia

Kirjoitin lokakuun alussa ideoita häämatkaan Helsingissä. Päätimme pitää pienen viikonloppuloman sulhaseni kanssa hotellissa Helsingissä muutama viikko sitten. Hotellia lähdin valitsemaan aikaisemmin kirjoittamani listan perusteella. Valitsin hotellit listalle aiemmin jo sen mukaan, missä itse haluaisin joskus käydä. Tällä kertaa päädyimme hinta-laatusuhteen vuoksi Hotelli Helkaan. Hotelli Helkassa kiehtoi myös luomu- ja lähiruokaa suosiva aamiainen. Hotelli Helka osoittautuikin loistavaksi kokemukseksi.

Hotelli Helka kokemuksia
Hotelli Helka kokemuksia

Hotelli Helkan sijainti aivan Helsingin keskustassa oli loistava ja kävellen pääsi kaikkialle. Autolla tullessa Helkalla on rajattu määrä parkkipaikkoja, johon auton sai kätevästi ennakkoon varaamalla parkkiin.

Hotelli Helka hotellihuone
Hotelli Helkan sisustus

Hotellin sisustus on upea. Erityisesti Helkassa on käytetty suomalaista designia, kuten Alvar Aaltoa. Me majoitumme Comfort-huoneessa, joka oli yllättävän tilava ja miellyttävä. Erityisen huomion ansaitsee kuitenkin hotellin aamiainen. Helka panostaa aamiaisessaan luomuun ja kotimaisia tuotteita oli paljon tarjolla. Olen sitä mieltä, että ehdottomasti yksi parhaista hotelliaamiaisista, mitä olen ikinä syönyt. Voisin mennä ihan vain brunssille milloin tahansa syömään Helkan aamiaisen.

Hotelli Helka
Ihanat yksityiskohdat

Erittäin mielelläni menisin uudestaan Hotelli Helkaan yöpymään. Hotellia ei luultavasti mieltäisi perinteiseksi häämatkakohteeksi tai romanttiseen viikonloppuun, koska hotellin tyyli on skandinaavisen pelkistetty ja sisustettu suomalaisella designilla. Minusta Helkan tyylistä tulee kuitenkin aivan omanlaisensa luksustunne. Suosittelen!

Ravintola Muru -kokemuksia

Samalla matkalla kävimme toisena iltana syömässä Ravintola Murussa viiden ruokalajin illallisen. Suosittelen ehdottomasti ravintolaa romanttiselle illalliselle. Saimme erittäin kivan pöydän ikkunan vierestä (turvavälit toteutuivat oikein hyvin) ja ruoka oli todella herkullista.

Häämatka Helsingissä
Ravintola Murun sisustus

Voi olla, että seuraava lomamatkamme on jopa häämatkamme ensi vuonna. Toivotaan, että matkustustilanne on silloin jo parempi, vaikka tällainen lähilomaviikonloppu oli kyllä aivan ihana ja rentouttava. Parasta lähilomailussa on varmasti se, kun itse matkoihin kohteesen ei mene niin kauan. Itse rentoutumiseen jää enemmän aikaa.

Minkälaisia ihania lähilomia olette tehneet tänä vuonna? Mitä kohteita suosittelette?

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *