Miten saada hääkynnet helpolla?

Hääkynnet helpolla

Edellisestä kihlasormuspostauksesta jäin pohtimaan hääkynsien laittamista ja erityisesti miten saisi kauniit hääkynnet mahdollisimman helpolla? Katson nimittäin aina kadehtien muiden sormuskuvia, joissa on kauniisti sävyyn sopivat pitkät kynnet. 

Omat kynteni ovat aina melko lyhyet, ja yleensä jos kynnet lakkaan, niin ennen kuin lakka on kuivunut, siihen on tullut joku osuma. Tämän vuoksi käytän yleensä mahdollisimman huomaamatonta kynsilakkaa – se tekee kynnet hieman kauniimman näköisiksi, mutta vekit ja osumat eivät erotu niin pahoin. Kaiken lisäksi en kestä yhtään kynsilakan kulumista, jos yhdestä kynnestä alkaa lakka hieman kulua, niin olen pian rapsuttanut puolet kynsilakoista pois. Pari kertaa olen laittauttanut jopa geelikynnet, mutta niissä tulee sama ongelma siinä vaiheessa, kun lakkaus alkaa kulua tai kynsi kasvaa: en pysty olemaan repimättä lakkausta irti ja sen jälkeen kynsien kunto ei ole kovin hyvä.

Hääpäivänä olisi kuitenkin kiva, että kynnet olisivat kauniin näköiset. Varmasti kuitenkin jokunen kuva sormuksista ja käsistä tullaan ottamaan.

Olen ajatellut, että nyt vuoden aikana kokeilen erilaisia lakkoja ja tekniikoita, jotta hääpäivänä osaan valita kynnet, jotka kestävät ainakin sen yhden päivän kauniina. Seuraava asia mitä aion testata, on tällaiset valmiit imPRESS-kynnet tarralla, joiden äitini kehui kestävän hänellä todella hyvin. Näitä kynsiä oli myytävänä ainakin Sokoksella ja Citymarketissa (Cittarin verkkokaupasta en löytänyt, mutta kaupassa oli eri vaihtoehtoja). 

Kuvat imPRESS:in verkkosivuilta
Hääkynnet helpolla

Minusta kyllä muutenkin sormien asettelu on todella vaikeaa, jos yrittää ottaa sormuksista kuvaa. Kihlauksen jälkeen yritimme ottaa kuvaa niin, että molempien sormukset näkyisivät ja oli muuten hankalaa saada sormia mitenkään luonnolliseen asentoon!

Miten muut ovat ajatelleet laittaa hääkynsiä? Onko kenelläkään muita vinkkejä kuinka saada kauniit ja kestävät hääkynnet helpolla? Raportoin omasta kokemuksesta, kun olen testannut kynsitarroja!

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *