Tervetuloa mukaan kohti häitämme!

Tätä hääblogia ei ikinä ollut tarkoitus tulla. En ole ikinä haaveilut blogin pitämisestä, suoraan sanottuna päinvastoin. Blogeja olen säännöllisen epäsäännöllisesti lukenut, mutta hääblogeja vain satunnaisesti kurkkinut ennen kihlausta. Kuitenkin huomasin heti kihlauksen jälkeen etsiväni käsiin kaikki mahdolliset hääblogit ja ahmin monet heti alusta asti. 

Menimme sulhaseni kanssa siis kihloihin helmikuussa 2019 ja häitä onkin hyvä tovi jo suunniteltu. Idean tälle hääblogille sain täysin spontaanisti ollessamme lomamatkalla alkuvuodesta. Kävelimme rannalla sulhaseni kanssa ja heitin ilmoille ajatuksen blogista. Sulhaseni suhtautui asiaan vitsillä, sillä hän ei uskonut, että ikinä perustaisin julkisen blogin. Jatkettuamme kävelyä sanoin hetken kuluttua keksineeni nimen hääblogille:

“Me mennään maalla naimisiin”

Pyörittelin asiaa päässäni melko pitkään. Lopulta huomatessani kuinka paljon minulla oli ideoita, mistä haluaisin blogissani kirjoittaa, päätin rohkaistua ja perustaa blogin oikeasti. Asiaa saattoi edes auttaa se, kuinka paljon nykyisessä koronatilanteessa aikaa vietetään kotona.Tässä blogissa pääsette siis mukaan hääprojektiimme, joka huipentuu häihimme 7.8.2021. Kuten blogin nimestä voi päätellä, niin luvassa on maalaishäät rennolla otteella ja juhlapaikkana toimii lato. Valmistelut ovat olleet käynnissä kihlautumisesta asti eli noin vuoden ajan. Isoimmat päätökset olemme jo tehneet, mutta tehtävälista on edelleen pitkä.

Tulen kirjoittelemaan ainakin meidän teemastamme, diy-projekteista (joille sulhanen on muutaman kerran huokaillut, vaikka en ole vielä edes aloittanut), päätöksentekoprosesseista, budjetista ja vinkkejä tarjoilijan näkökulmasta häihin. Lisäksi tulen taltioimaan omia vinkkejä ja kokemuksia siitä, kuinka modernit maalaishäät syntyvät.

Tuntuu, että nyt on aika innostua häistä toden teolla ja nauttia tästä suunnitteluajasta.
♥️♥️♥️

PS. Nyt monet noista hääblogeista, jotka aloitin heti kihlauksen jälkeen ovat häänsä viettäneet viime kesänä. Toivoisinkin lukusuosituksia erityisesti kesän 2021 hääblogeista. 

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *